AUTORIJSCHOOL SIMONIS
HOME
OVER ONS
RIJLESSEN
THEORIE
TARIEVEN
2toDrive
CONTACT
Geslaagden 2019
GESLAAGDEN 2017
Geslaagden 2018

Theorie 

Als je 16 jaar bent, mag je beginnen aan je theorie. (vanaf 16,5 mag je ook rijlessen nemen)Als je hiervoor slaagt blijft dit theoriecertificaat anderhalf jaar geldig. Zonder dit certificaat kun je niet beginnen aan je tussentijdsetoets of praktijkexamen.

De theorie kun je zelfstandig beginnen te leren. We bieden je een leerboek aan,  en daarbij zit een code waarmee je online kunt gaan oefenen net als bij het officiële examen, zodat je je goed kunt voorbereiden.

Ook wanneer je misschien wat extra leerbegeleiding nodig hebt weten we een goed alternatief voor boek en dvd.

Zo is er bijvoorbeeld een interactief  leer- programma van 3dtheorie voor mensen met  dyslexie of personen  die moeite hebbenom zelfstandig theorie uit een boek te leren .Via de volgende link zou je een 3d pakket aan kunnen schaffen waarmee je 4 maanden lang 24 uur per dag kunt inloggen vanaf elke plek, elk moment .Om vervolgens met je eigen gebruikeraccount  gesproken uitleg en 3d filmpjes de theorie te leren, te toetsen en examens te oefenen. Wij hebben van deze 3dtheorie inmiddels goede ervaringen gehad via een aantal leerlingen!

https://autorijschoolsimonis.3dtheorie.nl

 

 

 

 

 

 

Hoe een theorie examen er exact uitziet, wat je mee moet nemen en de kosten ervan kun je terugvinden op de site van het CBR www.cbr.nl.

Op de volgende link kun je klikken om zelf je theorie examen te reserveren wanneer het jou uitkomt. Hou hiervoor wel je DigiDcode in de aanslag: www.cbr.nl/reservering.pp. De kosten voor het theorie examen in 2020zijn 34,50 euro indien je het zelf aanvraagd.

Voor de kosten van 35 euro willen wij deze datum ook voor jou reserveren, maar dan moeten wij gemachtigd worden door jou, dit machtigen is sowieso noodzakelijk voor het reserveren van de tussentijdse toets en het praktijkexamen. Lees hier alles over op: www.mijncbr.nl Het praktijkexamen wordt in overleg gepland omdat zowel jij, als de auto beschikbaar moet zijn.

Zijn er vragen of lukt het je niet, neem dan contact met ons op. We helpen graag!

Per 1 april 2015 kan in Heerlen geen theorieexamen klassikaal/oude stijl meer afgenomen worden .

Iedereen moet dan naar Maastricht voor het theorie examen nieuwe stijl. Zie volgende filmpje