AUTORIJSCHOOL SIMONIS
HOME
OVER ONS
RIJLESSEN
THEORIE
TARIEVEN
2toDrive
CONTACT
Geslaagden 2019
GESLAAGDEN 2017
Geslaagden 2018

  INTAKE LES

Tijdens de gratis intake les van ongeveer 60 minuten is het belangrijk om te kijken of het tussen jou als leerling en mij als instructeur klikt. Ook wordt er ingeschat welk lespakket het beste bij jou zal passen.

LESOVEREENKOMST

Besluit je bij ons te starten, dan tekenen we allebei een lesovereenkomst, waarin o.a. ook de voorwaarden zijn opgenomen en de data van de eventuele betaling in termijnen (zie voorwaarden).Je geeft deze overeenkomst ondertekent en ingevuld de 1e of 2e les aan Herbert. Zelf  ontvang je dan later een kopie voor thuis.

DE RIJLES

De rijles duurt 60 minuten. Het kan zijn dat ik iets later arriveer i.v.m. verkeersdrukte. We proberen je hiervan van te voren op de hoogte te stellen. Soms is het ook zo dat je een andere leerling naar huis moet rijden en deze leerling dus later thuis komt als normaal. Ook dit proberen in te calculeren binnen rijlessen.

Het heeft mijn voorkeur de volgende lessen 60 minuten te plannen tot dat je in bezit bent van je theorie certificaat. Als je dat dan hebt,  zou ik adviseren 2 a 3  lessen van 120 minuten te nemen. Mijn ervaring is dat je in wat langere lessen meer kunt oefenen en zo sneller een automatisme opbouwt.

AUTO

De rijlessen worden in een zgrijze-metallic Volkswagen Golf Tdi 1.6 Trenline gegeven

 

 

 

 

 

Inmiddels geef ik ook rijles in een automaat. Dit is een Mazda 6. (stationmodel)

Tijdens de lessen leer je wat het 'nieuwe rijden' inhoudt, en daarnaast doe je ook ervaring op in het veilig rijden met behulp van navigatie. De rijlessen worden gegeven volgens de RIS-methode (Rijden-In-Stappen).

LESTIJDEN

Rijlessen kunnen ingepland worden van 8 uur ''smorgens van maandag tot en met vrijdag en tot 20:00 uur. Zondag en zaterdag in overleg.  De data en tijden plan je met Ingrid die de planning en administratie regelt. (06-15354644) 

PRAKTIJKBOEKJE

Dit is je eigen Lesmap die je iedere les moet meenemen. Kijk dit een keer goed door er zit namelijk veel informatie in:

*Hoe vraag ik mijn theorie examen aan?

* Hoe vul ik mijn gezondheidsverklaring in?

* Les overeenkomst.

* Tarievenlijst

* Hoe machtig ik de rijschool?

*Hoe vraag ik begeleiders aan i.v.m 2 to Drive?

* De Voorwaarden van onze rijschool

* De leskaart